Recipes. Det har aldrigvarit enklare att baka bröd. Ni undrar säkert vad jag menar med det. Det är inte så svårt att lyckas med bröd, alltså jästbröd för surdeg är en annan historia
Jag gillar smaken av majsmjölet och googlade upp detta recept. Brödet smakar väldigt gott men det var svårt att få det att hålla ihop, vet inte om man kanske skall justera mängden majsmjöl och ta mer vetemjöl istället
Värm smöret istekpannan, på spisen. Blanda majsgryn, mjöl, bakpulver, och salt i en bunke. Vispaihoplättfilen med bikarbonat, socker, ägg och olja i en annan bunke
Ännu ett amerikanskt recept kommer här för er att testa om nivill, jag ber om ursäkt om ni tycker jag är lite av en ”one-trick poney” som inte gör något annat än amerikanskt, men det är något som liggermig varmt om hjärtat – och kanske lika varmt om midjan USA är lite av [
Saknar inte många saker i den kosten jag äter nu, faktisktingenting, dessutom så är maten så näringstät att jag blir mätt och nöjd på ett helt annat sätt
Tina och skala räkorna. Tillsätt kryddorna, rör om och fräs i några minuter. Skivaselleristjälken och lägg i kastrullen tillsammans med tomater, majs och buljong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.