Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Linda bacon runt laxfiléerna. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter. 4 laxfiléer
Baconlindadlaxfilé med färskpotatis och café de parissås4 portioner 600 g laxfilé i portionsbitar150 g bacon 1 msk smör 1 msk olja Salt Svartpeppar Till serveringKokt färskpotatisBlå Bands Café de parissåsGrönsaker Gör så härLinda bacon runt laxfiléernaStek laxen i medelhet panna i lika delar smör och olja, tills den fått en gyllenbrun färg, tar bara ett par minuterKrydda med salt och pepparMannen hade all rätt att vara stolt över maten, för det smakade riktigt bra, som det oftast gör när man blir bjuden. 600 g laxfilé i portionsbitar
Baconlindad fläskfilé400 g fläskfilé1 tsk salladskrydda½ tsk paprikapulver½ dl hackad gräslök½ dl hackad persilja1 pkt baconSås3 dl grädde1 grönsaksbuljongtärning eller 1½ msk kalvfond3 msk fransk senap1 dl crème fraichehackad persiljaKrydda köttet runt om och strö på det kryddgröna
Sätt ugnen på 225°. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg 1 tsk färskost på varje filé och rulla ihop dem
Så här gör du. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Serveras med pressad potatis och finrivna morötter 800 gr Laxfilé / mittbit. Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Här är en av tapasrätterna vi åt i lördags, nämligen baconlindad halloumi. Baconlindad halloumi. Jättegoda och perfekt att ha när man vill servera smårätter och plock
Så här gör du. 40 minuter. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Dela laxfilén på mitten gnid in lite olivolja på fisken. Lägg sedan upp laxfiléerna på rök galler och krydda med citronsalt, svartpeppar, vitlökspulver, dill och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.