Traditionella vs. laktosfria saffransbullar
Gourmeten | En livsnjutares dagbok
Gourmeten | En livsnjutares dagbok
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 175 gram smör
  • 5 dl mjölk 3%
  • 1 påse torrjäst/5o gram färsk jäst
  • 1 tsk salt
  • 1-2 påsar saffran
  • 1½ dl strösocker
  • 1 ägg 250 gram russin
  • 1½ liter vetemjöl
  • 175 gram margarin (Milda mjölkfritt)
  • 5 dl laktosfri mjölk (Valio Eila 3%)
  • 1 påse torrjäst/5o gram färsk jäst
  • 1 tsk salt
  • 1-2 påsar saffran
  • 1½ dl strösocker
  • 1 ägg 250 gram russin
  • 1½ liter vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.