Smula ner jästen i en degbunke. Tillsätt mjölken och rör tills jästen är riktigt upplöst. Tillsätt rumsvarmt matfett, delat i mindre bitar, sockret och mjölet
Dessa saftiga muffinsliknande bakverk med gott om kanelgömma är väldigt goda, trots att dem är LCHF (jag är inte alltid ett jättestort fan av LCHF - bröd och bakverk)
Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i kanelbullar. det var innan jag blev rekommenderad att besöka Valhallabageriet på Östermalm i Stockholm för drygt ett år sedan
Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blir lite wienerbrödsaktiga. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
Här kommer ett gott tips till helgen. Varför inte fixa nybakade frallor till frukosten. De här kalljästa frukostfrallorna passar utmärkt att börja morgonen med