Strimla lövbiffen, dela löken i mitten och skiva den i smala skivor. Fräs lövbiff och lök i en panna, tillsätt svampen (utan spad) samt grädde, buljongtärning, soja och sambal oelek och koka ihop i ca 15 min
Strimla löken. Skär paprikan och morötterna i tunna stavar. Kvarta champinjonerna. Stek löken, champinjonerna, morötter och paprika i smör och när de har blivit lite mjuka, tillsätt ananasen och philadelphiaosten
God gratäng helt enkelt. ) Baserat på ett recept jag hittat på bloggen. Fett Bra Mat. Ingredienser. 500 g köttfärs2 burkar krossade tomater4 msk tomatpuré1-2 gula lökar1-2 vitlöksklyftorValfri mängd svamp, vi använde trattisar och champinjonerSalt & Peppar1-2 dl vispgrädde1-3 st squash125 g danazola1-2 dl riven ostSkiva squashen och förstek den
Ett lyft för smaklökarna är denna härliga tomatsås som fått puttra ihop med en skvätt grädde. Massor med smak av härliga plommontomater, olivolja, vitlök, balsamvinäger och honung
Satt igår och bläddrade i en pastabok och fastnade för detta receptet, lite omarbetat blev det i slutänden med så gott och enkelt att göra, perfekt om man har överbliven kokt pasta som man inte vet vad man ska göra med
Älskar cheesecake så denna glass är verkligen en av minafavoriter och med lite bitar av brownie och härlig hallonrippel så blir det helt enkelt tokgott
När jag ska ha gäster på middag lagar jag gärna rätter som är lätta att laga, utan krångel och som går att förbereda dagen/dagarna innan, så jag hinner umgås i lugn och ro med gästerna utan att vara överstressad