Ångkokt torsk och smörslungade grönsaker
Christians mat och minnen, samlade recept
Christians mat och minnen, samlade recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g färsk torskfilé per person
  • 2 msk nordisk pesto per portion
  • 1 st morot i skivor
  • några små broccoli buketter
  • 1 st färsk rödbeta i skivor
  • 1 st palsternacka i skivor
  • 1 dl kokvatten
  • 1 msk socker
  • 2 msk ättika
  • 3 st hela nejlikor
  • Några kryddpepparkorn
  • 1 lagerblad salt
  • 1 st uppvispat ägg i en skål skilt för sig
  •  
  • Några matskedar skorpmjöl blandas samman med
  • 2 msk riven ost
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.