Fyll pizzanmed tomatsås och topping och grädda tills osten har smält och fått fin färg. Detta recept räcker till en pizza som kan delas av två inte allt för hungriga personer
Börja med tomatsås och riven ost. Här är receptet på min första LCHFPizza. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
Vispa ihop ägg, grädde och övriga ingredienser med elvisp, blanda sist i den rivna osten. Godaste pizzan är ju faktiskt den du gör själv och har du aldrig prövat den här LCHF-varianten så tycker jag du ska göra det
Häromdagen testade jag att göra en glutenfri pizzabottenmed blomkål som huvudingrediens. Fårosten tog effektivt bort smaken av kokos, något jag uppskattade mycket, då jag blivit rätt trött på kokossmak efter några år med lite för mycket kokosolja i min mat
Dinkelmjölspizzamed en botten av dinkelmjöl, vatten, olivolja, blå jäst och lite salt. Jag gjorde två olika – en med dinkelbotten och en medblomkålsbotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.