Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. ) De här är även en favorit hos många av er läsare har jag förstått
Barnen tyckte så mycket om brödet och hon langade snabbt fram receptet som är galet lättbakat. Klicka ut degen i ca deciliterstor mängd, beroende på hur stora bröd du vill ha, på bakplåtspapper
(ca 6-7 bröd). Rör ihop allt och klicka ut till 6-7 st ”bröd”. ca 6-7 bröd. 6-7 st ”bröd”. Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott
Bakat eget bröd. Jag försöker baka eget bröd här hemma, men tycker faktiskt bäst om köpt rostbröd. När jag bakar bröd så blir det ofta lite grövre bröd till mannen, men eftersom han glömmer att ta upp brödet från frysen, äter han av mitt rostbröd och hans bröd ligger kvar i frysen
Dessa små älsklingar är perfekta som tilltugg, mellanmål, till en sallad & mycket annat. Jag brukar nästan alltid ha någon påse av dessa i frysen då de bara är att ta upp & tina i mikron om du får oväntat besök
Värm ugnen till 200-225 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda mjölet med bakpulvret och sikta ner i smeten
Ptjae. inte tackar man väl nej till en mazarin. Nä. Gott. Fint. Och oooerhört mycket sommar. - Varsågoda. Mördeg. 180 g vetemjöl0,5 tsk bakpulver100 g smör/margarin40 g socker25 g ägg (ca 0,5 normalstort ägg)Fyllning
18 stycken11 dl rågsikt5 dl filmjölk1 dl sirap2 tsk salt3 tsk bikarbonat1 msk brödkryddor, eller 1 tsk anis och 1 tsk fänkålvetemjöl till utbakningGör en deg, tag upp den på bakbord och arbeta in ca 1 dl vetemjöl