Täck kasslernmed svampen och paprikorna rör om lite. Serveras med pasta och grönsaker. Ha ner alla de andra ingredienserna i en kastrull och koka ihop det till en härlig sås
Skär kassler i strimlor, fräs lätt samman med lök, purjo ochchili. Smaka av med salt och peppar. Passar det med lite vetenskapligt nytt så här på söndagsmorgonen
Stek kasslerskivornaoch lägg dem sedan i ugnssäker form. Vill man bara garnera med dem och inte sätta in i ugnen igen, går det alldeles utmärkt att göra
Den här goda kasslergratängen är både billig att göra och väldigt god, en perfekt vardagsrätt som blir färdig i ugnen medan du dukar bordet och plockar lite
Testade även på att göra pommes av rättika för första g, är ju lite speciell smak på den men blev helt ok med lite kryddor och där får ni testa er fram beroende på vad ni gillar men är ni inte petnoga så rekomenderar jag grillkrydda annars iallafall salt och vitpeppar kanske lite chili eller paprika, gärna nåt som tar bort lite smak från rättikan
Smörj en ugnsfast form och lägg tunna kasslerskivor i botten. Smaka av med soja, salt och peppar. Lägg svampen (utan spad) i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
Salta och krydda med citronpeppar och paprikapulver. Häll ut blandningen över kasslernoch broccolin. Blanda ihop crème fraiche, grädde och ost i en skål
Serveras med ris. Tillsätt soja, tomatpuré, chilisås, vatten, crème fraiche ochchilipulver. Hetta upp oljan i stekpannan och lägg i grönsakerna och låt dom fräsa ca 2-3 min. Rör om och låt puttra ca 10 min. Lägg in den skurna kasslernoch låt den puttra ytterligare 5 min. 2 msk chilisås. ½-1 tsk chilipulver. 500 g kassler
a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.