Denna veckan har varit hysterisk med alla möjliga aktiviteter så jag har knappt hunnit laga någon mat och därför har det inte blivit många recept på bloggen heller
10 stora och en liten av en sats blev detSmör och ost på. mmmmm. Klicka på bilden så blir den större. Nu måste jag nog skriva ett inlägg med en hand, eller riskera att få smält smör mellan och på tangenterna
Björksav är naturens egen vårdricka. Den smakar lite sött och lite syrligt på samma gång. Björksaven får sin sötma från sockerarterna glukos och fruktos och syran från äppelsyra
Jag skulle nog aldrig kunnat ana att min nästa last skulle bli riskakor. Med smör och salt. Och nej det är inget jag äter dagligen, bara under mina carb nites
Visste ni att den 5 februari är Nutella-dagen. Inte. Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Detta blir en STOR sats av den absolut godaste sillen man kan göra. Hela familjens (och den utökade familjens) förstahandsval till jul, påsk och alla andra tillfällen då man kan tänkas äta sill
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Frukt är inte godis. Men den kan bli, om man bara introducerar den för rätt vänner. I år fyller jag påskägget med lite nyttigare, men inte mindre goda, sötsaker
Har ni hört talas om Mrs Curlie´s underbart goda fudge. Det hade inte jag tills jag en dag för ungefär 3 veckor sedan när jag tillsammans med Simon blev bjuden på Mrs Curlie´s fudge av Christian i Nordstan
När jag var liten och var uppe i Grundfors (Lappland) och hälsade på mormor och morfar bjöd alltid mormor på världens största- och godaste paltar till lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.