mina tavlor. . I helgen har det bakats julgodis i ett hejdundrans tempo. Jag hade världens finaste småkusiner här som baksällskap och vi hann med att göra 5 olika sorter under dagen
Jippe, äntligen är det fredag och två dagars ledighet väntar. Det är galet hur fort jag vänjer mig vid att jobba halvtid (jag har gjort det i två veckor)
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
En favorit, lätt och smidig att göra. Rullen kan stå förberedd och klar för ugnen. Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull