Nya kakor för ett kakmonster. De här blev VÄÄLDIGT goda. De åkte ner i magen i en väldig fart. Man kan äta dem direkt från frysen också, sånna kakor gillar jag
Helt gluten- och mjölkfri kladdkaka som smakar ljuvligt. Det är en mäktig kaka, så en sats räcker gott och väl till 12 portioner - då blir det inte mer än ca 6 kolhydrater per bit, trots honungen
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Vi har tidigare gjort en annan variant av bananplättar, dessa med dinkelmjöl och hela bananskivor i och dom var goda även dom, men nu när vi försöker dra ner på kolhydraterna så är glutenfritt helt perfekt
Den här kakan har kommit till med inspiration från Theresia Erneborgs senaste bok "Sött från förr" som jag berättade om igår (glöm inte att anmäla dig till utlottningen av boken förresten)
Jag fick en tårtbotten över efter att jag gjorde tårta till bröllopet förra helgen och i kylskåpet och skafferiet fanns alla ingredienser till en smarrig tårta, dessutom skulle jag till en väninna på middag så jag gjorde den här tårtan och tog med mig istället för en blomsterbukett i går kväll
Dom här kroppkakorna var våran middag i går,jag hade aldrig prövat att göra dom glutenfria någon gång, men resultatet blev jätte bra, ominte bättre än med vanligt mjöl, så alla nikroppkaksälskare testa dessaDETTA BEHÖVER DU
Visst låter det galet, blåbärssås till viltkött. Det tyckte jag också första gången jag hörde det, men det passar som hand i handske till köttet och smakar jättegott