Jag vet att det är söndag idag och att jag normalt brukar ha pannkakssöndag, men idag tänker jag göra ett undantag och lägga upp rabarberpajen jag gjorde häromdagen, jag hoppas att ni inte misstycker
. Var och hälsade på Sara här om kvällen och blev väldigt glad när jag skulle gå hem. Inte för att jag skulle gå hem, utan för att jag fick en hel flaska hemgjord rabarbersaft med mig
. I fredags gjorde jag chokladpaj, som jag skrivit om tidigare. Ända sedan jag såg filmen "The help" (eller "Niceville", som den heter på svenska, har man inte sett den så bör man
Jag gillar smaken av majsmjölet och googlade upp detta recept. Brödet smakar väldigt gott men det var svårt att få det att hålla ihop, vet inte om man kanske skall justera mängden majsmjöl och ta mer vetemjöl istället
Jag körde mina en stund i 200 grader i ugnen ca 10 min också för att få dem ordentligt genomstekta. Majsmjöl är ju inte direkt något jag använder mig av dagligdags tidigare, men nu med en glutenallergisk familjemedlem får man prova på både det ena och det andra i mjölväg
Skär ett rutmönster, ca 1-2 cm djupt, i rådjurssteken. Blanda chilisås, ketchup och soja i en stor plastpåse och lägg i rådjurssteken, låt den ligga i marinad till nästa dag
Idag har vi lagat en såååå god gryta. Stifado är en grekiskt köttgryta som är superenkel att göra, den kräver dock lite tid i grytan och för att få bäst smak så gör man den dagen innan