lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Kastanjer är riktigt goda små rackare som egentligen har säsong under senhösten men det finns en hel del kastanjer i matbutikerna under vintern också har jag sett
Även killarna tyckte den här läckerbiten var mumsig, swisch sa det sen var den borta, så till fikat i eftermiddag får jag istället njuta av mina chokladbollar (lchf) som jag smaksätter med lakrits, de finns alltid i kylskåpet om jag skulle bli sugen på något gott
Quorn smakar inte särskilt mycket i sig självt utan kräver en del kryddning. Att marinera den under upptining tycker jag är ett av de bästa sätten att smaksätta den
Skär de ansade paprikorna och chilin i bitar och finhacka dem i matberedaren. Lägg hacket i en stor kastrull, rör ner vinägern och sockret och koka upp det
På engelsk teve avlöser matprogrammen varandra. I januari skrev jag om River Cottage Veg Everyday. för några veckor sedan twittrade jag glatt om How to cook like Heston som är fenomenalt bra och nu har jag precis fallit för ännu ett matprogram som heter The Little Paris Kitchen
Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Bryn smöret i en kastrull, observera att det inte bara ska smälta utan få en brun färg
De här goda rutorna bakade jag förra veckan. Saftiga och härliga med en lätt smak av citron. Mamma tyckte att de påminde lite om mazariner i smak och konsistens