Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Pulled Pork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Ett litet matrecept var det här. Vi åt en jättegod tacopaj på nyårsafton och sedan har några av er läskat mig på instagram med att ni ätit tacos i olika former så nu har även vi ätit tacopaj här hemma
Freddy - det är den av våra vänner som oftast får agera provsmakare av våra projekt. Freddy ställer alltid upp och är tacksam att bjuda då han tycker det mesta är gott
Så enkelt, så gott. Sötpotatisen är en nykomling i mitt kök, men en mycket välkommen nykomling. Häromkvällen när det kändes som att jag skulle bli tvungen att koka soppa på en spik eftersom jag inte planerat någon middag, så kom jag på att jag ju hade lite sötpotatis
Här kommer efterättspajen. Mums. Men enligt min smak så knäcker ingen digestivepajen med hallon och blåbär då det gäller paj (recept i genren tårtor & pajer)
Facebook1Twitter1Google+1Pinterest0Den efterätt jag minns mest från min barndom är smulpaj, något min mamma nästan alltid serverade när vi hade besök hemma
Idag har jag bakat fastlagsbullar, eller semlor, och använde då Roy Fares recept. Aldrig tidigare har jag lyckats få bullarna så fluffiga och fina som de blev nu