Låt biffarna ligga framme i rumstemperatur, helst 30 min före stekning. Skala och skiva löken. Lägg 2 msk matfett i kall stekpanna och ställ in plattan på medelvärme
Bryn lök och köttfärs i matfett i en stekpanna på medelvärme under omrörning till en smulig massa. Skiva oliver och blanda ner dem och fetaosttärningar i köttfärsen
Häll matfett i en stekpanna. Ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - lägg i färsen och stek under omrörning tills den blivit torr och smulig
Häll ströbrödet i en bunke tillsammans med vatten eller mjölk, låt svälla ca 5 minuter. Stek på den finhackade löken i flytande margarin så att den blir mjuk
Hacka löken. Häll matfett i en stekpanna. Ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - lägg i lök tillsammans med pressad vitlök
Börja med löken. Skala, klyv och skär löken i tunna skivor. Lägg matfett i en kall stekpanna och ställ in plattan på ett eller två steg under högsta läget
Blanda färsen med ägg, kryddor, öl, finhackad persilja och sist potatismjöl. Forma färsen till små biffar och stek dom i Milda flytande margarin, ca 3 minuter på varje sida
Lägg i köttfärsen och fräs den torr och smulig. Smaka av, köttfärsröran ska vara ganska kryddstark. Bred ut köttfärsröran i det förgräddade pajskalet och blanda ner den rivna osten
Skala potaitsen och skär dem i 1 cm stora tärningar. Lägg dem i kallt vatten så att de inte mörknar. Skala och hacka lök, riv morötterna grovt på ett rivjärn
Tips. Vill man ha soppan matigare, tillsätt mer potatis. Häll Milda i en kall stekpanna. Den idealiska stektemperaturen är uppnådd när bubblorna slutat bubbla