Jag har exprimenterat litemed det som ska mumsas på till firarbubblet, och här är nu resultatet. Får du inte tag på ekologisk apelsin kan du ersätta skalraspet medlite mald ekologisk pomerans
Mortla saffranet medlite socker och rör ner i det smälta smöret. Blanda sedan i rivet apelsinskal, kanderade apelsinskal, apelsinsaftoch riven mandelmassa i smeten, rör så lite som möjligt men så att allt blandas
Mortla saffranet medlite socker och rör ner i det smälta smöret. Blanda sedan i rivet apelsinskal, kanderade apelsinskal, apelsinsaftoch riven mandelmassa i smeten, rör så lite som möjligt men så att allt blandas
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
De här köttbullarna kreerades till påsken, men eftersom jag gjorde en stor sats när jag ändå var igång gjorde jag också några lite större bullar, som maken och jag festade på i förväg tillsammans med pasta och god pindjur
Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Häll på en msk olivolja, salt samt lite svartpeppar och blanda. Smakaav såsen med salt och vitpeppar. Häll bort vätskan eller sug upp vätskan med hushållspapper och sätt in tomaterna igen
Goda skäl alltså att fortsätta långkoka. Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - medlite olika kryddningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.