Ta ut glasen och fördela lakritssåsen över pannacottan och fyll sedan på med resten av pannacottan. Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen
Mät sedan upp den vita chokladmoussen jämnt i alla glas. Strö över socker och toppa med champagne. Ställ svalt minst en timme innan den toppas med de champagnemarineradehallonen
Så idag bakade jag en citronkladdkaka medvit choklad och mycket citronsmak och hade i lite frysta hallon för att få lite syra i kakan som sedan toppades med den söta marängkrämen
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Vispa äggvita fluffigt och fast, tillsätt lite i taget av. Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Sjud bären med lite vatten och (eventuellt lite socker) ett par minuter – tar bort från spisen och mixa med en stavmixer – sila bort skal och frön till en havtornssås,
Det blev tårtbottnar med smak av citron och sen en massa hallonochvit choklad. Börja med att förbereda chokladskärvorna genom att smälta den vita chokladen över vattenbad eller försiktigt i micron (försiktigt
Dela äggen i vitoroch gulor, och lägg dem i var sin bunke. Vispa äggvitorna till ett fast skum. Varva glassmeten medhallon, krossade chokladkakor och rostat man-delspån i en stor skål
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.