Lägg en näve ruccola på tallriken. 1 påse ruccola. 1 påse ruccola. En enkel och god förrätt för fyra. Jag använde mig denna gång av färdiga närproducerade varor från Botniafisk
Lägg på köttet. Hyvla osten tunt och fördela på fatet. Strö på resten av ruccolan. Tunnskivat kött och Västerbottensost på ruccolabädd 150 g tunnskivat kött, gärna bresaola 70 g ruccola 75 g Västerbottensost eller parmesan 2 msk färskpressad citronjuice 2 msk olivolja svartpeppar Fördela ruccolan på ett stort uppläggningsfat, men spara några blad
Sedan blev jag så sugen på att ha i även avocado, så det blev en variant på den. Lägg ruccolasallad på tallrikar och fördela mango- och räksalladen ovanpå
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Jag tycker att det blir tillräckligt saftigt som det är, men om du gärna vill ha en sås till kycklingen så skickar jag med ett enkelt recept på en balsamsås som passar jättebra till denna rätt
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.