Vispa grädden lagom hårt med elvisp. Chokladsåsen är barnsligt lätt. ( Med glassmaskin. Lägg äggulorna i en bunke och tillsätt sötströ och vaniljpulver Vispa till en ljusgul fluffig smet ca 20 sekunder med elvisp. Häll glass-smeten i en burk med lock och ställ in i frysen i ca 3-4 timmar eller längre tid
Kör tillsammans med vattnet/nötmjölken och vaniljpulvret. Du kan spara chokladsåsen i kylen i flera dagar och bara värma upp den lite i ett vattenbad när du ska använda den
Kör tillsammans med vattnet/nötmjölken och vaniljpulvret. Du kan spara chokladsåsen i kylen i flera dagar och bara värma upp den lite i ett vattenbad när du ska använda den
Vårt fredagsmys med mamma består av hemmagjord pizza, vin till oss vuxna och festis till barnen. Till efterrätt har vi ätit glass med banan, chokladsås och strössel allt enligt barnens önskan
Ibland är det enkla riktigt bra, vaniljglassmedchokladsås blir liksom aldrig fel. Vispa hela tiden och låt chokladsåsen småkoka tills den har en bra tjocklek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.