Toppa laxen sedan medchimichurri och servera resten i en skål vidsidan om. Man känner igenhavslax på färgen, endast svagt blekt rosa färgad i köttet jämför det med den odlade kraftigt orange färg
Hittadelaxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Tilllaxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tidenlaxen steks
Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Servera laxentillsammansmed kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tinalaxen. Lax. Smaka av medlite salt och peppar och rivicitronskal och smaka av medcitronsaft
Skär laxenibitar och lägg i en ugnsform. Blanda ner dillen och smaka av med kryddorna. Huvudrätten jag bjöd Johan på i fredags var så god att jag gjorde den idagigen när vi hade lite kalas för Johan som fyllt år
Pensla laxskivornamed olja och krydda medcitronpeppar. Pingsten står nu för dörren så jag tipsar här om supergod och festliglaxrätt som jag tycker ni ska laga i helgen
Vi köper alltid Salma Laxi och med att man kan äta den rå utan förberedelser. Det kommer bli en relativt lugnt helg och jag ska försöka hinnamed det jag sällan hinneri veckorna, nämligen städa
Tillminachimichurrimarinerade fläskkotletter åt vilibanesisk tabbouleh - passar jättebra medsin fräscha och syrliga smak från bland annat citron och mynta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.