Trodde att det här skulle vara något liknande "vanliga" Kärleksmums med chokladsmak, lite luftigare och fluffig kaka, men den blev kompakt och sååå god
20 bitar. 1. Smält smöret, tillsätt mjölken och låt det svalna. 2. Vispa ägg och socker poröst. 3. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker, rör försiktigt ned det i
Vispa alla ingredienser med elvisp ca 10 minuter. Ställ in bunken i frysen om den är för kladdig. Lättast är det att rulla bollarna när den blivit lite hårdare
Kärleksmums dessa goda chokladrutor som jag tror att de allra flesta gillar. Idag blev det en lite annorlunda variant med färskost i glasyren och jag bakade den utan kaffe som man annars brukar ha i just denna mjuka kaka Här hittar ni kärleksmums ( mockarutor ) med kaffe i glasyren >>
Detta är mitt favoritrecept på Murrekaka. Ja, det är det namn som jag väljer för den här kakan. Receptet kommer från mamma, och hon har i sin tur fått det av en gammal granne som heter Gerd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.