Italiensk marinerad fläskfilé Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning. Sätt ugnen på 125 grader. Putsa, salta och peppra filéerna Matklubben.nu
Italiensk fylld fläskfilé En rätt som passar både för fest och en vanlig söndagmiddag. Ingredienser (4 portioner)600 g fläskfilé8 soltorkade tomater i olja½ dl färsk basilika100 g skivad parmaskinka125 g mozzarellaost1 msk olivolja1 tsk salt1 krm nymald svartpepparTillagning Finrod
Inbakad fläskfile med parmaskinka Sätt ugnen på 225°. Bryn fläskfilén runtom i olja ca 5 minuter. Salta och peppra. Täck en köksbänk med plastfolie (ca 40 x 40 cm) Zeta
Valborgsmiddag a´la enkel men god smördegsinbakad fläskytterfilé med skinka och mozzarella Är inne i en period av mycket jobb och gick i går av ett sexdagars pass. Ledig endast den 1. a maj innan jag åter ska jobba fem dagar Make Ahead Food