Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g benfritt nötkött t ex rostbiff 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 100 g Kvibille® ädel 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche ½ dl vatten 100 g frysta haricots verts salt och peppar
en klassiker a la 80-tal. -)för 3 pers. 400 g lövbiff1/2 purjolök1,5 dl creme fraiche50 g ädelost, t. ex. kvibille ädel1 tsk soyastrimla lövbiff och stek i smör
Riv äpplen, gul lök och ädelost. Blanda ihop alla ingredienserna utom köttfärsen till färsbiffarna. Tillsätt köttfärsen, blanda ihop allt (gärna med händerna) och smaka av med salt
Måste verkligen prova dessa. Tomaterna kommer vara supergoda. 4 port225 grader600 g köttfärs1 gul löksalt, peppar1 ½ msk potatismjöl1 dl mjölk100 g ädelost2 ½ dl mellangräddesoja2 kvistar körsbärstomaterBlanda köttfärsen med riven lök, mjöl, kryddor, mjölk och riven ädelost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.