Ädelostfyllda färsbiffar med päron- och valnötssallad

mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 
600 g viltfärs eller köttfärs

  • 1200 g ädelost

  • 1100 g valnötter

  • 1 rapsolja
  • 1 salt och peppar
Så här gör du Sätt ugnen på 200 grader. Blanda färs, ägg, salt och peppar i en skål. Forma till fyra stora bollar. Gör ett hål i mitten och peta in 2 msk ädelost och rulla bollen slät. Lägg bollarna på bakplåtspapper i långpannan och grädda i ugnen 20-25 minuter.
 Bryt romansalladen i bitar och lägg i en skål. Droppa lite olja och vinäger över salladen. Smula resten av osten och valnötterna över salladen innan du serverar den tillsammans med färsbiffarna. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.