Du får här istället ta del av mitt recept på LCHF-Pepparkakor, lagom till glöggkalasen i adventstid. I kokboken kallar jag kakorna för Kryddkakor, eftersom de är så goda att man kan njuta av dem när som helst på året, inte bara till Jul
Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Jajamensan, just när man trodde att det inte kunde bli bättre så har just dessa skurna pepparkakorna en tvist i smaken, en tvist som lyfter kakorna ännu ett steg
Att äta ädelost på pepparkakor har blivit väldigt populärt och nästan en självklarhet till glögg. Igår provade jag en lingonkräm till pepparkakor och det blev väldigt gott så i fortsättningen kommer det nog bli en självklarhet till glögg här hos oss
De här bollarna blev mitt bidrag till den digitala Glömingelreceptbok som togs fram under ett event som Lucia Chokladglögg höll i för någon vecka sedan
Att göra degen är väl inga problem men att sedan kavla, försöka flytta de tunna kakorna till plåtarna, grädda utan att bränna kakorna det minsta – nja, det är inte min grej
Den här är en favorit och ett klart måste till varje jul. Nu idag när jag skulle göra den så hade jag givetvis ingen lingonsylt, tur att det bara tar typ 5 minuter att göra egen lingonsylt när man har frysta lingon… så det blev iallafall en kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.