Dela svampen imindrebitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Strimlalövbiffen och fräs lite snabbt i en gryta tillsammans med löken, vitlöken och sambal oelek ilite olja
Vildsvinsgrytbitar. Mycket Färsk timjan. Detta brynes först sen till sätter man. Smaka er fram, olikavin har olika mycket smak gäller att hitta rätt balans
En god värmande mustighöstgryta. Samarbete / Reklam för The Wineagency. Och minfavorit på höstgryta är en fransk höstgryta även känd som Burgundisk köttgryta eller Boeuf Bourgignon
Låt höstgrytan stå och puttra minst fem minuter på svag värme. Skala och dela moroten i grova bitar. Servera höstgrytan med de rostade rotfrukterna samt haricots verts samt ev
Söndagar är nog nästan minfavoritdagi veckan. Man är utvilad, det finnsinga måsten (för det mesta) och man kan bara gå omkring och "småmysa" hela dagen
Skär köttet imindrebitar. Sätt igång att koka ev. tillbehör som t. ris. Lägg i köttet i stekpannan. Fortsätt steka på ganska hög värme för att vi ska få en fin stekyta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.