Toppa sen med räkor, ägg, rödlök, pepparrot och dill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. 1 dl pepparrot, finriven. 1 dl plockad dill. 600 g kokt potatis, i skivor 200 g skalade räkor 4 kokta ägg, grovhackade 1 rödlök, skivad 1 dl pepparrot, finriven 1 dl plockad dill 200 g smör salt
Blanda alltsammans med gräslöken. Plocka och skär ner dillen. Lägg upp fiskbitarna på ett fat eller direkt på tallrikar och fördela räk- och dill blandningen och ägghacket ovanpå
Ägg en cocotte med smetana, dill och schalottenlökÄggulor från höns som har fått gå fritt och knapra i sig grönt lyser som små solar när man knäcker dem
majonnäs, lax, ägg, räkor, dill, körsbärstomater, gurka, sallad, röd och svart kaviarLös jästen i det ljumma vattnet, och tillsätt också olja, ägg och honung
Tror att färsk dill är min favoritkrydda man kan ha den till så mycket, längtar redan efter julbordets gravade lax som man med fördel fullkomligt dränker i dill
Blanda i lax och dill, och smaka av med salt och peppar. Smält smöret och blanda det med smulorna. dill. Garnera med lax, skalade räkor, kokt sparris, citron och dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.