Ta upp äggenmed hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Smältsmöret. Koka upp vatten och ättika. Värmäggblandningen i vattenbad eller direkt på spisen tills den tjocknar
Majonnäs. Vispa ihop grädde, dill, äggochäggulan. Ta ut och garnera och njut. Fördela det i 6 ugnsfasta småformar. Ställ dem i vattenbad i en långpanna och baka dem i ugnen ca 30 minuter tills äggen stelnat. 2 msk hackad dill. 2 rädisor. 4 musslor
Börja med en klick majonäslägg, sedan på romoch räka, dekoreramed lite dill. Det här är en gammalgod svensk klassiker, så se det som en påminnelseom ett enkelt, men riktigt smaskigttillskott på påsklunchen
Tänkte tipsa om en äggrättsom jag gjorde för ett par år sedan- äggroyale. Japp katten komhem igår, mässingskitteln putsades ochkvastentrimmades, så det var bara att köra mot blåkulla
Spritsa chokladmoussen i kuberna. Chokladmousse. Garnera med frukt eller bär. Hallonspegel. (Förbereds de ett tag innan kan man ställa kuberna i bullformarnaoch tas bort vid servering)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.