Skala och dela äggen och lägg dem på ett fat. Garnera med färsk dill. Skala och hacka löken fint. Lägg en tesked crème fraiche på varje ägghalva, en tesked löjrom och strö på röd lök
Ingredienser Portioner. 40 st 100 g smör eller margarin 1/2 g saffran 1 1/2 dl strösocker 2 ägg 5 dl vetemjöl (5 dl motsvarar 300 g) 1 tsk bakpulver 1 1/2 dl pistagenötskärnor eller andra nötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skala och dela äggen och lägg dem på ett fat. Garnera med färsk dill. Skala och hacka löken fint. Lägg en tesked crème fraiche på varje ägghalva, en tesked löjrom och strö på röd lök
Ägghalvor är faktiskt inte bara gott till jul och påsk utan brukar vara uppskattat även annars, servera dem med en snaps och öl som en lite ovanlig välkomsträtt vid nästa middag så får ni fart på festen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.