Skala och dela äggen och lägg dem på ett fat. Garnera med färsk dill. Skala och hacka löken fint. Lägg en tesked crème fraiche på varje ägghalva, en tesked löjrom och strö på röd lök
Mamma har godkänt köttbullarna för länge sedan och intygat att de är helt [. KöttbullarJag började lära mig göra mammas köttbullar vid 12 års ålder och har hunnit öva en hel del sedan dess. Jag skrev ned receptet första gången 1983, dryga 20 år gammal och nu, snart 30 år senare är receptet ännu lite förfinat
Blanda med majonnäs och naturell färskost. Strimla laxoch hacka färsk dill. Koka äggen och halvera dem. Strössla över hackad rödlök och dekorera med en dillkvist
Fräs potatis och lök utan att det får färg i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken. Vispa upp äggen med dill, salt och peppar och häll i stekpannan
Garnera medlaxoch andra tillbehör. Efter en heldag med mycket intryck och många promenader mellan våningar och montrar, kan man bli rejält både trött och hungrig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.