Strimla paprika och lök och tärna kalkonen. Rör ihop ägg och keso. Stek äggröran under omrörning och ha i paprika, lök ochkalkon när vätskan börjar reduceras och rör ihop allt och låt steka några minuter till
Lägg i spenat och rucola och låt koka med någon minut. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
Igår kväll fick det bli ugnsbakad omelett, med ångkokt broccoli ochröktkalkon. Jag somnade således med en kropp i chocktillstånd och ena handen instoppad i en påse frysta ärtor
8 knäckebröd (Små runda eller brutna portionsbitar av en större rundel) 100 g lagrad ost (ex västerbottensost) 0,5-1 tsk hel kummin 8 ägg salt 1 dl crème fraîche rapsolja, till stekning 250 g rökt fisk (ex böckling eller makrill) 1 knipplök (eller gräslök) flingsalt
Blev min variant av kyckling cordon bleu – nämligen fylld kycklingschnitzel medröktkalkonoch ost. Broccolin har jag skivat tunt, lagt på ugnsplåt, på med lite olivolja, salt och peppar
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Jag tycker att en äggröra ska vara krämig, lätt saltad och serveras med knaperstekta bacon. Smält smöret på medelstark värme i en liten stekpanna, häll i äggblandningen
Skär fetaosten i tärningar och lägg tillsammans medvattenmelon i en salladsskål. Jag älskar vattenmelonoch den här salladen är en av mina favoriter under sommaren
De andra två är kalkon stroganoff och en asiatisk gryta medkalkonfärs. När jag söker på kalkon här på bloggen får jag bara träff på tre rätter, var av en är en kalkongrytamed kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.