Vad passar väl bättre en dag som denna än en macka med äggsallad. Jag serverade den goda röran som fyllning i mackor men jag kan tänka mig att den kan vara god att ha som fyllning i bakad potatis också
Ingredienser Portioner. 4 4 ägg 2 hela saltgurkor 1 kruka gräslök 2 tsk dijonsenap 1 dl crème fraiche salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Här kommer ett snabbt tips att svänga ihop. Denna äggsallad passar superbra som tillbehör till tex fisk eller varför inte äta den på en god smörgås eller i en wrap
En vegetarisk röra som är jättegod på frukostmackan eller som fyllning i utflyktsbaguetten. Vill du komplettera med något animaliskt så passar både skinka och räkor bra till
Äggsalladen passar också bra att använda som fyllning i bakad potatis. Små sandwichar eller liknande dubbelmackor fyllda med den här goda currykryddade äggsalladen passar perfekt att servera som en lättlagad förrätt eller tilltugg på nyårssupén
Gör så här. Börja med aiolin. Lägg äggulor i en skål tillsammans med citronsaft och senap och rör ihop. Häll olja i en fin stråle och vispa hela tiden tills majonnäsen tjocknar
Skär äggen i klyftor. Dela tomaterna och tag bort kärnorna och gärna skalet också. Skär dem i tärningar. Skölj purjolöken väl och skär den i tunna skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.