4glas. 3 äggulor ½ dl strösocker 2 krm vaniljpulver 4 dl mjölk 1 1/4 dl mörk rom Vipsa äggulor, strösocker och vaniljpulver pösigt i en bunke. - Läs hela inlägget här 4glas. 4 dl mjölk. 1 1/4 dl mörk rom
Häll upp i ett glas och servera genast. Blanda äggula och socker poröst (luftigt). Sjud upp mjölk, eller ännu enklare, värm i mikron på full effekt i 1½- 2 minuter
Häll upp i portionsglas. 4port4 st äggulor44 msk socker22 dl grädde, vispad44 tsk florsocker44 tsk nescafé44 tsk kakao44 msk konjak44 st halva äggskalKoka äggskalen. 4 port. 4 st äggulor
Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Häll upp i glas och häll varm mjölk över. ÄGGTODDY. Äggtoddy är mest bekant i England, men också i USA där den kallas eggnog och oftast är smaksatt med riven muskot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.