Idag är himlen grå och det ska visst komma regn, men igår sken solen från en underbar sommarhimmel. Det blev fläskkarré (kan vara något av det bästa som överhuvudtaget går att grilla) och majskolvar från grillen tillsammans med ugnsbakade morötter och en feta- och feferoniröra
Jag har tydligen betydligt enklare att hålla mig ifrån god mat, bakning och det där lilla extra som gör vardagen till fest när jag befinner på jobbet än när jag har tvångsarrest hemma och är lagom uttråkad
Choklad- och mintbakade päron. Skala päronen och skär dem i små bitar. Är päronen lite för hårda, värm med en gnutta socker i en kastrull i några minuter och lägg sedan i portionsformar
jag lär mig och jag experimenterar. Att göra yoghurt hemma handlar egentligen om tre saker. I On food and cooking fanns ett yoghurtavsnitt som rätade ut alla frågor jag hunnit skaffa mig och gjorde allt klart som vassle
Glutenfri och mjölkfri citronmarängpaj. När man tar det igen. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Helstekt fläskytterfilé med bacon- och lökbakad potatis. Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.