Älgfärsbiffar med tranbär och kantarellsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 dl havregryn
  • 1 msk potatismjöl
  • 3/4 dl mjölk
  • 500 g älgfärs
  • 1 dl tranbär, torkade och hackade
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 ägg
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar, nymald
  • 2 msk smör
  • 2 msk smör
  • 1 schalottenlök, hackad
  • 200 g kantareller, förvällda
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar, nymald
  • 2 msk idealmjöl
  • 2 dl grädde
  • 2 dl vatten
  • 2 msk messmör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.