1 kg
viltkött t.ex. älg, vildsvin eller hjort 3 msk rapsolja 1 msk smör 2 msk vetemjöl 2 dl vatten 2 dl rött vin 2 msk kalvfond ca 2 burkar körsbärstomater á 400 gram 200 g sidfläsk 3 st schalottenlökar 2 st små morötter 2 st små palsternackor 300 g rotselleri 3 msk rapsolja 4 st vitlöksklyftor 3 msk tomatpuré 250 g steklökar 1.5 dl mjölk 1 tsk mald kanel 4 st lagerblad 5 st hela kryddnejlikor 200 g kantareller smör timjan 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Servera med kokt pasta riven parmesanost bröd Ugn: 200°
Svensk Älgragu. Egentligen har jag passerat 150. 000 besökare, men festen har inte blivit av förrän nu. Tanken är att jag inte ska ha bloggfester lika ofta längre, då jag inte hinner med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.