Blandsallat + körsbärstomater + crema di balsamico GÖR SÅHÄR. Men nu närjagär sjuk så stör det mig enormt bara av vetskapen att jag inte kan göra det även om jag kanske inte VILL
Därför har jag bestämt att detär sommar i Sjöstaden idag. Det blir kycklingsallad till middag. Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehör till en grillad biff
Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt
Mandelbottnarna och den rostade, flagade mandeln i all ära, men detär trots allt kolan jag vill åt. Hur läckert det än må se ut, så ärdet direkt olämpligt att lägga upp läckerbitarna så här, annat än för ett lockande foto
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
1 tsk sylt/marmelad per muffins (jag använde hemmagjord sylt av vinbär och hallon). Sätt fram muffinsformarna (jag använde 6 silikonformar och satte i en muffinspanna och fyllde ut med muffinsformar i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.