Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Jag gillar kontrasterna som mitt liv ibland bjuder mig på. att ena helgen dricka spritiga drinkar på hemliga barer, bruncha i bygg- och folkvimlet på Heurlins plats och ramla i säng sent
Så efter en lite tuff vecka på jobbet, då jag var alldeles för trött för att komma på vad det skulle bli för "extra" till fredagsmysmat bestämde jag mig för att göra Johans paradrätt
Det visar otvivelaktigt vilka effekter man kan uppnå. Atkins lyckades inte överbevisa mig om att dra in på kolhydtaterna, var den optimala lösningen, då jag ansåg att språket var alldeles för "amerikanskt", något som inte minskade min skepsis
Så vi pressar apelsiner för glatta livet här hemma och i dag till åt vi migas. Lite lagom lyxigt med färskpressad apelsinjuice till frukost och jag är storkonsument på apelsiner just nu
Igår var jag ute på staden för att fira en av mina bästa vänners 30-årsdag. Himmelsk start med universums finaste Bellini längst upp i skrapan på söder (vit persikopuré, en hutt persikolikör och en hel flöjt med Veuve Clicquot, mycket ömt ihoprört)
Gillar ni stadiga frukostar så måste ni prova Migas. Jag åt något liknande i USA för många år sen och sprang nu på receptet på the pioneerwomans matblogg
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda samtliga ingredienser till en deg. Dela degen i två delar och forma till långa rullar med en diameter på fem centimeter, slå in i plastfolie och ställ i kylen i en timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.