Jag älskar att både laga olika rätter till bufféer och att äta buffémat. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Även måndagen ägnades åt att laga fransk mat. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligen i en hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med lite fantasi så
Lägg fisken i en ugnsform. Vispa ihop krossade tomater, crème fraiche och kryddor. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
17 Dec. 06. 21. Ännu en superhjälte tårta. 0kommentarer. I söndags så skulle även Simon ha kalas och till den tårtan så skickade hans mamma en bild och undrade om jag kunde göra en liknande tårta och så här vart resultatet
Ibland ändras planerna och man får en liten stund över – Typ som igår. Vi skulle träffa några vänner efter jobbet men det kom saker emellan och planerna blev därför skjutna på framtiden
29 Oct. 06. 18. Ännu en smörgåstårta. 0kommentarer. Smörgåstårtor är något som alltid fungerar. Genom tiderna så går trenderna inom mat och bak i vågor men det känns som att smörgåstårtor alltid fungerar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.