10 små
tomater. Koka upp Cantadou 4 peppar, 2 dl grädde och dl crème fraiche. Smaka av med géle, salt och peppar. Slå såsen över kycklingen, täck med riven ost och gratinera
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Smaksätt grädden med någon smarrig likör/smaksatt sprit, pudra kakan med kakao/sukrin melis, använd smaksatt choklad i kakan eller i chokladganachen (jag har testat chili-, mint- och limechoklad, riktigt smarrigt
Kanske salladen och gratängen inte är den mest klockrena kombon. Kycklinggratäng. Men det blev avokadosallad som räckte båda till gratäng och till det kanske mer passande temat grillat med grekiska smaker
Chokladmoussen syns inte så mycket på bilden, eftersom den serverades i glas tillsammans med grädde, bär och fina chokladdekorationer, men jag lovar att den var supersmarrig
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Jaha, då var det min tur att åka på en dunderförkylning. Dagens recept hittade hos Jennie och eftersom jag älskar både kyckling och sesamfrön blev jag bara tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.