Ännu prunkar persiljan
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tabbouleh med matvete och linser, 4 port
  • 1/2 dl röda linser
  • 1/2 dl svarta linser
  • 1/2 dl matvete
  • 2 vitlöksklyftor, skalade, hackade
  • grönsaksbuljong
  • 2 dl hackad färsk persilja, stjälkarna kan också användas om de hackas fint
  • 1/2 kruka färsk grönmynta, hackad
  • 3 salladslökar eller 1 liten rödlök, finhackade
  • 10 cocktailtomater, hackade
  • 3/4 dl pressad citron
  • 1 dl olivolja
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.