YES, fredag äräntligen kommen och jag har verkligen längtat efter den. Höstmörkret börjar påverka mig och jag känner mig mer och mer sugen på att åka iväg till sommarvärme och nya äventyr -vilket jag dessutom snart får
Hej hopp i loppelådan, nu har tiden tagit sån där raketfart igen och snart är åter en arbetsvecka till ända, ja för Håkans del så är den ju faktiskt det redan ikväll (om vi bortser från jobbet som ska göras i hemmet i morgon
Jag har fått prova det nya mjölet Manitoba Cream från Finax, och jag är fast. I fortsättningen kommer det vara mjölsorten jag väljer när jag ska baka matbröd
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.