Vispaihop ägg, grädde och kryddorna ien bunke. ½ tsk kajennpeppar. an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars
) Bilden är gammal, och troligtvisden fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att dentagitsinnan jag satte igång med plastbantning av köket
Tillsättskinkan och låt den få enaning färg. Fräs purjolök, champinjoner och vitlöki smör. Vispaihop crème fraiche och mjölk, häll det över skinkan och tillsätt kalvfond, senapspulver, gröna ärter och smaka av med salt och peppar
Den här rätten är entraditionellkurdisk maträtt som jag gjort min egna lillatwist på. Man kan iprincip använda vilka grönsaker man än föredrar, eller slänga i vad man än har ikylen
En tårta som mina arbetskamrater fick smaka på. Det är ljusa bottnar fyllda med en jordgubbskompott och envaniljcreme, spacklad med grädde och täckt med marsipan
Jag har länge velat göra om mintidigarelite dunkla blogg tillenlite mer piffig och gladare. Jag gjorde mina cakepops på Ballerina Toffee och smultronkaka
Äntligenledigen lördag. Tiden rullar på ,hinneringet nu för tiden, klipper jag inte hundar, så gör jag naglar, så galet kul MEN helt galet va man jobbar mycket, tur att jag har ledigten dag i veckan i alla fall,många söta som undrar varför jag aldrig uppdatera, mentiden har intefunnits bar
När jag gör "asiatiska" marinader (som dentill köttet), så följer jag aldrig något recept, utan blandar mer eller mindre ner allt som känns asiatisktimittskafferi
"Idén bakom Lily & Hanna’s Rawfood Ice Dream föddes då min dotter Lily, som älskar glass, fick rådet av en naturläkare att minska ned på animaliska fetter
Det går givetvis att ta färdigmalenkummin och anismen det är kul att fixasina egna kryddor. Kryddningen är ju ett kapitelisig och enriktigkavring ska ha rejält med kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.