Jag hade gjort en Fiskgryta, Frida hade köpt med sig ett förbaskat gott vin och Ida hade gjort en dessert som var så grymt god som jag ska försöka mig på att kopiera någon dag
Idag blev det en variant som inte fick koka så länge, därav lite vätska (eftersom det inte kommer hinna koka bort) då jag kom hem från skolan kl 15 och ska springa iväg till jobbet klockan 18
Det är liksom vackert och lite äckligt på samma gång på något underligt sätt. Den kom till då jag behövde något att äta på jobbet och potatisen låg nära till hands
Det är tydligen någotsom går på skolan. Sista natten nu då, sen blir det ledig helg. Vi får se hur helgen blir och om våra planer blir av, M fick hämta Tiril tidigt idag då hon hade sån huvudvärk och feber, 38,7 grader
Det enkla är ju, som bekant, det goda. Jag är inte säker på att just enkelheten har präglat mina recept här i Njutbaren men nu kommer i alla fall en rätt som alla kan laga
Här är maten som fungerar bäst. Här är maten och ämnena som driver upp fettförbränningen. Se till att de utgör så stor del som möjligt av varje måltid och mellanmål
Den här gången blev det en matig, lite grövre, glutenfri variant, som är lätt att ha att göra med, och som passar jättebra dels att äta som de är, dels att fylla med något smaskigt och kanske gratinera i ugnen
Funderade på om jag skulle göra något nytt eller förnya något gammalt eller köra på säkerhet. och på tal om lök så finns det i alla fall en i detta hushåll som absolut VÄGRAR äta lök
Vik sidorna till två trianglar med spetsar som pekar ut åt sidorna. Vik ut de fyra spetsarna som utgör trianglarnas övre och undre kanter överspetsarna som pekar ut åt sidorna
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.