Värm upp olivolja och stek blomkål i 2 minuter i stor stekpanna, tills det börjar få färg. Häll på 1 msk smör plus vitlök och fortsätt stek en stund och sedan slunga i pinjenötter,brödsmulor, chili, parmesan
Sedan gjorde jag ju köttfärs till och ja ni ska få receptet här nedan. Detta hade jag i. salt,peppar och chilikrydda ( ja jag gillar stark mat här får man smaka sig fram)
Jag håller med min man, en nybakad sockerkaka med ett glas mjölk kan i teorin vara helt himmelskt. Nä, då skulle jag välja äppelkaka med en glass, sås, grädde eller what-ever
Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jag alltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Ja, jag har ju haft en Butternutpumpa i kylen ett tag nu. Verkar i och för sig inte må så dåligt, mer jag som mått dåligt av att inte vetat vad jag skulle göra med stackaren
Blev bjuden på denna ljuvliga dessert på stället där jag jobbar extra. Helt oemotståndlig, och jag gillar egentligen inte ens desserter särskilt mkt i vanliga fall
Jag hoppas verkligen att det är uppehåll på lördag när vi ska ha fest. Och inte när jag har fest. -) Idag i höstrusket bjuder jag på grova rågkakor, för det passar så bra till en kopp med varmt te
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Energy bars är smidiga och goda mellanmål som ger extra och nyttig energi snabbt, speciellt om man är i farten och inte hinner sätta sig ner och äta, är de mycket bra att ha några stycken i väskan
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.