Flera olika glassrecept har avverkats och en del frustration har uppstått under veckan som gått. Den första glassen i min nya glassmaskin blev som en blandning mellan milkshake och soppa, den andra blev också för lös och alldeles för isig
Bli inte avskräckta bara för att denna heter höstgryta. ) Vi vill ju inget hellre än att våren ska komma på riktigt nu, men denna grytan är precis lika god tidigt på våren som sent på hösten
Caiprinha. Var på en Soapbar i vår huvudstad i våras och fick då en så sjukt god caiprinha och ända sedan dess har jag velat göra en sån här goding hemma
Äntligen blev det dags. Helrostad blomkål har jag haft på min ”att-göra-lista” länge. Riktigt länge. I lördags köpte jag med mig ett berg med grönsaker hem från Bondens marknad
Det utlovade receptet på tårtan som vi blev bjudna på när Nellie fyllde år har dröjt. jag vet. Men nu äntligen kommer den, så iväg med er och baka en, för att fira mars intåg
Soppa är ju så gott och i synnerhet fisksoppa, dessutom värmer det gott nu när det börjar bli kallt. Fördelen med mitt bästa fisksoppa-recept är att det tar vara på alla smaker och smakar helt ljuvligt
Torsdagskvällsfix. Låt tacoskalen vila i morgon och förbered fredagsmyset redan i kväll. Visst låter petit chouxer och rotfruktsgratäng som en helt hejdlös blandning
Vad är det som gör att en maträtt kan ta en med storm. Är det den goda smaken, är det stämningen, personerna runt bordet eller kanske dukningen eller den goda drycken som serveras till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.