Om en vecka börjar jag jobba igen, på vanliga jobbet alltså. Bloggen är ju ett jobb för mig också. Jag har eget företag och måste deklarera, fakturera, mm men min huvudsakliga sysselsättning är ändå att vara lärare
Toppingen. Smält fettet direkt i formen (ca 20x35 cm). Sikta över farinsockret i ett jämnt lager. Lägg de väl avrunna ananashalvorna och cocktailbären i formen
Flera olika glassrecept har avverkats och en del frustration har uppstått under veckan som gått. Den första glassen i min nya glassmaskin blev som en blandning mellan milkshake och soppa, den andra blev också för lös och alldeles för isig
Caiprinha. Var på en Soapbar i vår huvudstad i våras och fick då en så sjukt god caiprinha och ända sedan dess har jag velat göra en sån här goding hemma
Äntligen blev det dags. Helrostad blomkål har jag haft på min ”att-göra-lista” länge. Riktigt länge. I lördags köpte jag med mig ett berg med grönsaker hem från Bondens marknad
Det utlovade receptet på tårtan som vi blev bjudna på när Nellie fyllde år har dröjt. jag vet. Men nu äntligen kommer den, så iväg med er och baka en, för att fira mars intåg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.