Flera olika glassrecept har avverkats och en del frustration har uppstått under veckan som gått. Den första glassen i min nya glassmaskin blev som en blandning mellan milkshake och soppa, den andra blev också för lös och alldeles för isig
Caiprinha. Var på en Soapbar i vår huvudstad i våras och fick då en så sjukt god caiprinha och ända sedan dess har jag velat göra en sån här goding hemma
Äntligen blev det dags. Helrostad blomkål har jag haft på min ”att-göra-lista” länge. Riktigt länge. I lördags köpte jag med mig ett berg med grönsaker hem från Bondens marknad
Efter första löpturen utomhus på 20 år (. ), har jag svårt att få bort leendet på läpparna. Eller löptur & löptur, jag är på gång iallafall - en återgångsträning för att trotsa kronisk benhinneinflammation
Det utlovade receptet på tårtan som vi blev bjudna på när Nellie fyllde år har dröjt. jag vet. Men nu äntligen kommer den, så iväg med er och baka en, för att fira mars intåg
Våffeldagen -frasigaste våfflorna. Den 25/3 varje år är det våffeldagen. Jag blir så lätt påverkad av alla temadagar för jag blir alltid sugen på våfflor när våffeldagen närmar sig och man ser våfflor överallt
En härlig vårdag som denna så måste även vi LCHF. are få njuta av våfflor. Intogs utomhus i vårsolen. Det recept vi nu kommit fram är en blandning av andra vi sett på bloggar, det här blir frasigt och bra
Vad är det som gör att en maträtt kan ta en med storm. Är det den goda smaken, är det stämningen, personerna runt bordet eller kanske dukningen eller den goda drycken som serveras till
Hej på er. Oj vad det blåser här idag. Riktigt kyliga vindar och är så glad att vi passade på att jobba i trädgården igår, för idag känns det inte lika skönt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.