Äppelcheesecake med smuldeg
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajbotten110 g smör, rumstempererat 50 g strösocker [0,5 dl] 160 g vetemjöl [2,5 dl]
  • Smuldeg50 g strösocker [0,5 dl] 90 g vetemjöl [1,5 dl] 20 g havregryn [0,5 dl] 60 g smör, rumstempererat 2 g kardemumma [0,5 tsk]
  • Cheesecakefyllning15 g strösocker [1 msk] 10 g malen kanel [2 tsk] 0,5 krm muskot, riven 2 svenska äpplen 600 g färskost, rumstempererad 180 g strösocker [2 dl] 5 g vaniljsocker [1 tsk] 20 g vetemjöl [2 msk] 50 g vispgrädde [0,5 dl] 165 g ägg, rumsvarmt (3 st)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.